Αγαπητοί συνάδελφοι, μέλη της ΕΠΑΦΗ,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή σας στις πρόσφατες εκλογές του συλλόγου και να σας διαβεβαιώσουμε ότι, ως νέο Δ.Σ., θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας.

Η ΕΠΑΦΗ είναι μια εθελοντική προσπάθεια διασύνδεσης των συναδέλφων, στα πλαίσια της κοινής επαγγελματικής μας βάσης, και πραγματώνεται μέσα από τις συναντήσεις που οργανώνονται και αποσκοπούν στην κοινωνικοποίηση και την καλύτερη γνωριμία μας, την παροχή επιστημονικών – και όχι μόνο- γνώσεων και στην ανταλλαγή απόψεων. Αυτή η διαδικασία “ζύμωσης” είναι χρήσιμη και ωφέλιμη για όλους μας και δεν πρέπει να σταματήσει, αντίθετα πρέπει να ενισχυθεί και να πολλαπλασιαστεί. Σε αυτή την συλλογική προσπάθεια χρειαζόμαστε την αρωγή σας, τη στήριξή σας και ζητάμε την ενεργή συμμετοχή σας στα δρώμενα του συλλόγου, ώστε να πετύχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον.

Στα πλαίσια αυτών των δραστηριοτήτων, και με την ευκαιρία της Αποκριάς, σας καλούμε στο πάρτυ μασκέ που οργανώνει η ΕΠΑΦΗ, την Παρασκευή 4 Μαρτίου, στις 21.00, στο καφέ Mayo Harem στην οδό Κοραή. Φορέστε τη στολή ή τη μάσκα σας (αν επιθυμείτε), πάρτε τους φίλους ή την οικογένειά σας και ελάτε να βρεθούμε, να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί!

Σας περιμένουμε!

το Δ.Σ. της ΕΠΑΦΗ

Advertisements